miercuri, 14 decembrie 2011

Comunicat de presă

Liceul de Arte Plastice Timișoara
va invită în 15 decembrie 2011, orele 13-22, pe bd. M. Eminescu nr. 2 la

nauhaus, Festivalul Liceului de Arte Plastice Timișoara


Vă așteptăm cu drag!

PROGRAM
13-19 Târg de Crăciun Standuri:
nauhaus: tricouri, căni
Aethernativ: băuturi non-alcoolice
Adina Orboi, Andreea Cojocaru: muffins
Libraria Humanitas Emil Cioran: carte
Libraria Caligraf: carte
Delia Corban: lucrări ipsos
Cloud Factory: obiecte handmade
Stefania Crisan: face-painting
Gloria Vreme - Moser, Livia Coloji: felicitări, calendare
Nada Stojici: bijuterie handmade
Andreea Hertz: bijuterie handmade
Ioana Vreme - Moser: păpuși handmade
Maria Gemescu: obiecte hamdmade
Bălan Carina, Gogoașe Alexandru, Orboi Adina, Troncotă Laura, Beke Iolanda,
Paicu Iulia: Passion/for fashion
13-17 Workshopuri
ora 13:00 Adriana Oancea, Horatiu Christian Pavelescu: Artdendum – mozaic
ora 13:00 Dana Mercea Miclăus: Proiect vitraliu, cl. a XII-a B
ora 13:30 Bogdan Nagy: Workshop de muzicuță
ora 14:00 Dana Mercea Miclăuș: Colores Castelli: workshop de ornamente de Crăciun
ora 15:00 Corina Mutu, Iuliana Ceapşa: Atelier pictură - Icoane pe sticlă, cl IX A
ora 15:00 Maria Pascu, Ioan Inocențiu Ieremia: Workshop de arte marțiale
ora 15:00 Livia Coloji: Pe Marte, în parc - workshop de ilustrație
ora 15:00 Mihaela Furdea: Atelier caligrafie
ora 16:00 Lia Rădoi: Make-up Workshop
ora 16:00 The Hooleelogans: Workshop de improvizație
ora 17:00 edukube: Pimp my rendering - Vizualizarea 3D
13-22 Evenimente
ora 13:00 Colinde cl.a VII-a A, Liceul de Arte Plastice, Filip Mihai
ora 14:00 Voces Castelli: corul Muzeului Banatului, muzeograf Corina Cranciova
ora 14:30 Lansare revista edu@rt nr.10
ora 17:00 Ion Minoiu: Valențe pedagogice si terapeutice ale artei bizantine
ora 18:00 Auăleu, teatru de garaj și curte: Stăteam intinși pe pat
ora 19:00 Beat Bang!: concert
extragere tombola - marele premiu: un desen semnat Dan Perjovschi
ora 20:00 Levente Kozma: proiecții video Simultan festival
ora 21:00 Alpha Bite: concert
Persoane de contact: Adela Kun 0730289237, Ana Kun 0723571399 


 

miercuri, 19 octombrie 2011

Donatii pentru Liceul de Arte Plastice

Asociatia Aparte (Asociatia Parintilor si Absolventilor Liceului de Arte Plastice Timisoara) asista Liceul de Arte Plastice in problemele financiare cu care se confrunta. Pentru aceasta, la randul nostru, va solicitam suport financiar, pe care il puteti oferi sub forma de donatii in contul ASOCIATIEI ,,APARTE"

C.I.F. : 25414423 / 07.04.2009

COD IBAN : RO25 RNCB 0551 1087 6866 0001

deschis la B.C.R. TIMISOARA.


Fondurile stranse vor fi folosite exclusiv pentru acoperirea cheltuielilor Liceului de Arte Plastice Timisoara. Va rugam sa consultati pagina Aparte a site-ului Liceului de Arte Plastice Timisoara si blogul Liceului, unde situatia donatiilor si a administrarii lor va fi facuta publica.


Va multumim,

Adela KUN, Eugenia DRAGOI-BANCIU, Ana KUN, membri APARTE

miercuri, 13 iulie 2011

OMUL INVIZIBIL - LICEUL DE ARTE PLASTICE INVIZIBIL









Proiect - protest de promovare a valorilor specifice comunicarii artistice, în contextul în care locatia liceului este subiect de confruntare între institutiile abilitate ale orasului, fără ca punctul nostru de vedere să fie luat în considerare.

Participanti: voluntari-elevi si absolventi ai Liceului de Arte Plastice Timisoara: Alexandru Grund, Alexandru Gogoase, Iolanda Beke, Robert Bizbac, Claudia Negulici, Ștefania Crisan, Vlad Brasneanu, Christina Manderscheidt, Tudor Săvescu, Ioana Vreme-Moser, Alexandra Krasta, Andreea Petromaneantu, Bogdan Pomorisat, Ana Gemescu, Geo Gruia.

Prof. coord. Adela Kun

Locatie: Centrul de Urbanism Timisoara, in spatiul de expunere a lucrărilor de la Festivalul de artă al
copiilor, editia a III-a, organizat de Fundatia First, la care si noi suntem parteneri.

Perioada: 1-11 iulie 2011

luni, 11 iulie 2011

Constantin Flondor: Cu privire la Liceul de Arte Timisoara, anii 1960-70-80


Incep prin a cita următoarele: ”Sa stiti ca acum Timisoara este capitala culturala a tarii!” sunt cuvintele artistului si actualul cetatean de onoare al orasului nostru, Stefan Bertalan, profesor al Liceului de Arte Plastice din Timisoara, cand in 1966 s-a adresat public prestigiosului critic de artă Ion Frunzetti venit din Bucuresti pentru o analiză a artei timisorene.

Nevoia de a vorbi despre liceul de arte, la noi acasă, pare oarecum ciudată, un superfluu.
Prestanta scolii a depasit de mult granitele Timisoarei, meritele ei sunt cunoscute in centrele culturale din tara-  Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu, Oradea...
Va invit sa ne reamintim.

Este cunoscuta – aici, in tara dar si peste hotare – existenta în Timisoara a grupurilor 111 si Sigma ce s-au format prin intalnirea providentială a unor artisti si profesori totodată ai acestui liceu. Preocuparile lor incepand din anii 60, repunerea in discutie a limbajului plastic, a constituit esenta cercetarilor si incercarea de a moderniza pedagogia in arta.

Paradoxal cu rezultatele ce incepeau sa fie cunoscute, liceul era in continuare supus unor hatuieli privind obtinerea unor spatii proprii. Prin despartirea în 1963, de liceul de muzica, acesta primind un edificiu specific, artele plastice preiau cladirea din str. Ungureanu dar si acolo suntem supusi unor presiuni de a ceda din spatii si anexe. Abia in anul 1973/74 beneficiem de o clădire cu spatii luminoase, in urma mutării scolii Sportive în sediu.
In acest rastimp liceul a dat dovada de recunoasterea nationala profitand de un climat favorabil. Expozitii, manifestari si colocvii organizate in Bucuresti, sustinute de intelectuali ai Timisoarei, de prof. dr. Eduard Pamfil dar si cu prezenta personala a ministrului invatamantului Mircea Malita, au dus la promovarea liceului incepand din 1970, ca unic liceu cu program experimental axat pe relatia arta-arhitectura-stiinta. Planurile de lectii, structurile si specialitatile au fost propuse de noi si aprobate de minister.
Apar pentru prima oara discipline noi: Estetica formelor utile, Gramatica formelor, Studiul culorii, Studiul ambiental, Atelier Foto-Film, ore interdisciplinare (daca cititi Carta de la Bologna le veti gasi si acolo). La aceste ore erau invitati pentru prelegeri prof. dr. Eduard Pamfil, prof. Livius Ciocârlie, dr.Stefan Stoessel, arh. Serban Sturdza, s.a. Sa subliniez că dl. Arh. Serban Sturdza a optat să vina in Timisoara la absolvire, atras de renumele grupului Sigma si ca apoi a sustinut cursuri la liceu?

Timisoara devine centru cultural (anii 1970-1980). In 1978 profesorii de specialitate ai liceului primesc un Premiu National din partea Sectiei de Critică a UAP pentru munca de cercetare in domeniul invatamantului artistic.

Studiile noastre de programe de specialitate s-au regasit rapid in noile programe ale tuturor liceelor de arta din tara si sunt actual si in prezent in invatamantul artistic mediu si superior.
Timisoara devine centru cultural (anii 1970-1980) si dau fragmente dintr-un text aparut in presa centrala despre liceul din Timisoara : Sa avem curajul acestui superlativ. Cea mai buna expozitie din Bucuresti in vremea din urma este aceea a Liceului de Arte din Timisoara. Expozitia liceului timisorean asemenea unui atelier supraincarcat, unui muschiulos rezervor de eforturi si tatonari e greu de analizat in cateva randuri. Foarte curand vei intelege ca nu cu un ansamblu improvizat ai de a face in aceasta expozitie, ci cu un ansamblu viu, deschis, surprins in plin mers, in plina devenire. Deasupra sa pluteste atmosfera densa a unui bine dozat respect pentru traditie laolalta de aceea a experimentului sobru si curajos, liber de orice prejudecati dar si de orice snoaba afectare. O programa analitica gandita pe o asemenea cuprinzatoare claviatura, merita omagiul nostru neconditionat. Cateva fundamentale intrebari: De ce nu exista in peisajul invatamantului nostru de arte mai multe asemenea licee? Care Facultate de Belle-Arte este la aceasta ora suficient de bine structurata pentru a prelua absolventii unui liceu de asemenea capacitate? Cand vom avea raspuns la aceste intrebari, vom putea contempla in liniste spectacolul plasticii romanesti. ‘’

semneaza fostul ministru al culturii, Andrei Plesu. Daca nici cuvantul dumnealui nu ne face suficient de motivati, nu vom gasi solutii.

Azi, aruncarea într-o clădire derizorie, necorespunzătoare profilului si periferică, ar întoarce învătământul de artă timisoreana desconsiderarea si hartuirea din anii 1950-60-70....

DISCURS ROSTIT IN CADRUL DEZBATERII PUBLICE DIN DATA DE 06 IUNIE 2011 IN INCINTA
PRIMARIEI MUNICIPIULUI TIMIŞOARA

Calatorie in lumea fluturilor - Festivalul de Arta al Copiilor



”Calatorie in lumea fluturilor“ este tema celei de-a III-a editii a
Festivalului de Arta al Copiilor, organizat de Fundatia Culturala
First. Liceul de Arte Plastice a fost unul dintre parteneri. Elevii si
profesorii nostri au fost felicitati si premiati. S-a lansat si nr. 8
al revistei edu@rt, tot un rezultat remarcabil al acestui parteneriat!
Felicitari tuturor!

joi, 23 iunie 2011

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE MINISTRUL EDUCAŢIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ŞI SPORTULUI

Stimate Domnule Ministru,

Subsemnaţii, membri ai Consiliului de Administraţie al Liceului de Arte Plastice din Timişoara, profesori de liceu, părinţi, absolvenţi,

Vă semnalăm cu îngrijorare că Liceul de Arte Plastice din Timişoara este expus unei posibile mutări forţate, mutare ce ar avea un efect nedorit din perspectiva unei tradiţii continue de 78 de ani de învăţământ artistic-plastic în Timişoara, mutare instrumentată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş.
Această mutare propusă şi susţinută de Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, va avea ca efect imediat retragerea unui număr mare de elevi din această unitate de învăţământ, noua locaţie neasigurând echitate, prin lipsa accesibilităţii şi prin lipsa condiţiilor specifice necesare unei educaţii de calitate în sediul propus. Este previzibilă desfiinţarea acestei forme de învăţământ în Timişoara.
În cele ce urmează vom analiza următoarele probleme legate de învăţământul preuniversitar vocaţional artistic plastic din Timişoara:
  1. Sediul actual;
  2. Sediul propus de Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş;
  3. Contextul actual al cererii de mutare formulată de către Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş;
  4. Soluţiile existente şi agreate de Consiliul Local Timişoara;
  5. Necesităţile specifice ale Liceului de Arte Plastice din Timişoara.
1. Sediul Actual
Sediul în care îşi desfăşoară activitatea Liceul de Arte Plastice din Timişoara, este un sediu construit cu destinaţie specifică de spaţiu de învăţământ iar Liceul de Arte Plastice îşi desfăşoară activitatea în condiţii bune în această locaţie din 1974. Clădirea şi terenul aferent au fost retrocedate în anul 2003 Fundaţiei Caritatea şi chiria a fost stabilită în urma Protocolului de predare-primire a clădirilor de către Primăria Timişoara, prin reglementari de tip HG sau preţul pieţei imobiliare.
În urma reducerii bugetelor locale şi a crizei economico-financiare Primăria Municipiului Timişoara a încercat să găsească soluţii de relocare a Liceului pentru a degreva efortul bugetului local, şi a găsi o soluţie definitivă adecvată acestui tip de învăţământ.
Consiliul de administraţie al şcolii, este preocupat atât de asigurarea viitorului şcolii cât şi de o colaborare de valoare între administraţia publică locală, şcoală şi autorităţile educaţionale judeţene. În acest sens am urmărit să prezentăm conform legislaţiei în vigoare punctele de vedere ale diferiţilor factori afectaţi prin această decizie (mutarea liceului). Am putut constata o deschidere din partea Consiliului Local şi a Primăriei municipiului, prin organizarea unei dezbateri publice, la solicitarea noastră, şi luarea în considerare a opiniilor fundamentate de către experţii participanţi.
După ce această colaborare a fost considerată chiar de către inspectorul şcolar general ca fiind un început bun în alocarea unui spaţiu pentru dialogul transparent privind problemele educaţiei şi învăţământului din Timişoara, este dificil de înţeles revenirea la propunerea iniţială a Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş de relocare a Liceului de Arte Plastice din Timişoara în sediul care a fost considerat neadecvat şi în cadrul dezbaterii publice, şi cererea expresă în aplicarea ei.
Menţionăm că din perspectiva proprietarului nu este necesară părăsirea imediată a clădirii în care funcţionăm, mai mult Fundaţia Caritatea, îşi exprimă dorinţa de a păstra Liceul în sediul său fiind dispusă şi deschisă unor negocieri cu Primăria Timişoara în privinţa chiriei şi a perioadei contractuale.
2. Sediul propus de Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş
Sediul propus de Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş este o clădire a unei foste şcoli generale de cartier, construite în anul 1964, care se află într-o zonă cu accesibilitate redusă a oraşului şi este într-o stare care necesită intervenţii de reabilitare consistente (neavând nici autorizare de funcţionare sanitară). Decizia Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş de mutare în acest spaţiu a fost luată în anul 2007, într-un context total diferit de cel actual, şi anume în vederea construirii pe spaţiul respectiv a unui campus preuniversitar cu fonduri guvernamentale alocate prin HG. Astfel, pentru a asigura terenul necesar acestor construcţii s-a făcut o comasare a liceului cu Şcoala generală nr. 9, din Bd. Rebreanu nr. 35 Timişoara, de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş.
Sediul actual din Bd. Rebreanu nr. 35 Timişoara este insuficient (fără perspectiva construirii Campusului Şcolar), constând din 19 spaţii de clasă, nu are autorizaţie de funcţionare, nu are grupuri sanitare la fiecare nivel şi necesită investiţii importante pentru a-l face folosibil. Acest sediu nu va putea fi adecvat învăţământului de artă nici după reparaţii sau igienizări şi va avea un efect negativ în asigurarea unui viitor acestui Liceu, care are o mare atractivitate şi ar fi necesar să îşi mărească cifrele de şcolarizare, ceea ce nu va fi posibil în condiţiile previzionate prin acest sediu.
Suplimentarea de spaţii necesare s-a propus să fie realizată din construcţii modulare pe o suprafaţă construită de 1800 mp dar propunerea concretă prezentată prin Proiectul de Hotărâre de Consiliu Local nu respectă legislaţia şi normele în vigoare (înălţimea de 2.5 m a sălilor, fără protecţie adecvată la foc şi sunet, şi fără să întrunească cubajul de aer necesar per elev pentru activitatea şcolară), aspecte ce au fost prezentate public de către experţi în cadrul dezbaterii publice, în care s-a concluzionat că această soluţie nu este fezabilă.
3. Contextul actual al cererii de mutare formulată de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş
În urma propunerilor Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, a Primăriei Timişoara, a Consiliului Local şi a dezbaterii publice din 06.06.2011, s-au evidenţiat mai multe soluţii de relocare, Consiliul Local evidenţiind că această locaţie (Bd. Rebreanu nr. 35) nu este adecvată acestui tip de învăţământ.
În vederea identificării în timp a unor variante de soluţii fezabile, s-a constituit o comisie a Consiliului Local care să verifice situaţia la faţa locului, să prezinte soluţii viabile pe termen mediu şi lung, care să asigure un viitor acestui tip de învăţământ şi totodată să fie o soluţie compatibilă şi cu bugetul local.
Termenul pentru prezentarea acestor soluţii este marţi 28.06.2011 în şedinţa Consiliului Local.
În acest context Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş prin adresa sa către Primăria Municipiului Timişoara, Consiliul Local Timişoara şi Liceul de Arte Plastice din Timişoara, din 21.06.2011 vine şi reiterează necesitatea mutării liceului în Bd. Rebreanu, fără să ţină cont nici de argumentele tehnice prezentate în dezbaterea publică, în care Ordinul Arhitecţilor din România, Uniunea Artiştilor Plastici din România, filiala Timiş, Facultatea de Arte Plastice şi Design a Universităţii de Vest din Timişoara exprimate prin reprezentanţii lor, nici de demersurile începute de Primăria Timişoara şi Consiliul Local Timişoara.
Considerăm această atitudine de neînţeles, rău voitoare la adresa Liceului şi a elevilor, atunci când Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş ar trebui să fie garantul asigurării unui viitor pentru această formă specială de învăţământ cu o tradiţie neîntreruptă de 78 de ani. Considerăm că prin acţiunea sa Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş începe demersurile de desfiinţare a Liceului de Arte Plastice din Timişoara.


4. Soluţiile existente şi agreate de Consiliul Local Timişoara
Soluţiile existente, agreate de Consiliul Local Timişoara şi propuse spre analiza detaliată sunt:
  1. Relocarea liceului în cvartalul în care funcţionează Colegiul Tehnic Emanoil Ungureanu, în spaţiile disponibile ale acestuia şi cele ocupate provizoriu de alte instituţii.
  2. Relocarea liceului în Campusul Universitar al Universităţii de Vest din Timişoara, str. Oituz alături de Facultatea de Arte Plastice şi Design din Timişoara, soluţie care necesită construirea unui sediu adecvat.
  3. Rămânerea în spaţiul actual pentru un termen de până la 1-2 ani, dacă în timpul relativ scurt rămas până la întâlnirea Consiliului Local nu se poate găsi o soluţie potrivită şi acceptabilă, cu condiţia ca în acest timp să fie posibilă definitivarea unei soluţii fezabile care să asigure acestei şcoli, acestui tip de învăţământ condiţiile unei dezvoltări adecvate.

5. Necesităţile specifice ale Liceului de Arte Plastice din Timişoara
Liceul de Arte Plastice din Timişoara datorită specificului activităţilor are nevoie de spaţii de clasă şi ateliere de specialitate (28 la număr), luminoase, înalte şi spaţioase; atelierele de specialitate trebuie să aibă geamurile orientate spre nord (pentru a nu se schimba lumina pe parcursul orelor de studiu).
Menţionăm că mobilierul de atelier de specialitate este specific şi nu poate fi înlocuit cu cel al unei săli de clasă şi invers (sălile de clasă şi atelierele nu sunt interschimbabile)
Din cele trei licee cu profil vocaţional din Timişoara, liceul nostru este singurul, care nu are un spaţiu propriu adecvat pentru procesul de învăţământ specific. Amplasarea în zona centrală a orasului, accesibilă pentru toţi elevii şi spaţiile adecvate împreună cu apropierea de instituţiile de cultură şi Facultatea de Arte sunt imperios necesare asigurându-se astfel un viitor pentru această formă de învăţământ, care se bazează şi valorifică creativitatea întregii generaţii; creativitatea considerată una din cele mai importante surse pentru inovare şi progres în învăţământul european.





În concluzie, vă rugăm următoarele:

1. Sprijin în găsirea unei soluţii fezabile şi pe termen lung, bazată pe dialog, cooperare şi decizii transparente pentru spaţiile de învăţământ necesare liceului în zona centrală a oraşului Timişoara.

2. Analizarea acţiunilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş legate de această mutare forţată într-un spaţiu neadecvat ce nu respectă legislaţia în vigoare şi care va avea un impact negativ asupra viitorului acestui liceu, acţiuni ce nu au ca scop păstrarea şi dezvoltarea acestui tip de învăţământ.

Sperăm că demersul nostru va fi eficient pentru păstrarea şi dezvoltarea învăţământului de artă din Timişoara şi pentru oferirea unui exemplu de cooperare între autorităţile locale, inspectoratele şcolare judeţene şi unităţile şcolare, atât de necesare în contextul descentralizării propuse.
Vă rugăm să primiţi, Domnule Ministru, asigurarea întregii noastre consideraţii.

Eugenia Drăgoi Banciu, director al Liceului de Arte Plastice Timişoara
Tudor Vreme, părinte, membru al Consiliului de Administraţie al Liceului de Arte Plastice Timişoara
Ildiko Pataki, părinte, membru al Consiliului de Administraţie al Liceului de Arte Plastice Timişoara
Lenuţa Munteanu, profesor, membru al Consiliului de Administraţie al Liceului de Arte Plastice Timişoara
Veronica Adorian, profesor, membru al Consiliului de Administraţie al Liceului de Arte Plastice Timişoara, vice-preşedinte Asociaţia APARTE
Corina Mutu, profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Nicoleta Spătar, profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Delia Georgescu, profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara, lider sindical
Ioan Ilica, profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara, lider sindical
Daniela Perciun, profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara, lider sindical
Ana Adam, profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Luminiţa Claudia Giucă, profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Oana Toader, profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Adela Kun, profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara, membru fondator Asociaţia APARTE
Iuliana Ceapşa, profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Radu Perciun, profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Kurta Árpád Cristian, profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Edita Singer, fost profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Adriana Oancea-Şuteu, fost profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Liliana Anca Greucean, fost profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Mioara Reuţ, fost profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Ioan Perciun, fost profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Anişoara Sturz, fost profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Maria Paţac, fost profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Rodica Opreanu, fost profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Luminiţa Vînturiş, fost profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Rodica Tache, fost profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Anca Gyemant, absolvent, fost profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Maria Crista, absolvent, fost profesor la Liceul de Arte Plastice Timişoara
Bodea Mihaela, părinte
Carmen Burlacu, părinte
Simona Homorodean, absolvent
Ana-Maria Kun, absolvent
Andra Lungu, absolvent
Romulus Chibulcutean, absolvent
Nicoleta Burnete, părinte
Dragoş Lucian Hudema, părinte
Nicoleta Florea, părinte
Ioan Viorel Boldureanu, părinte
Cristina Maria Boldureanu, părinte
Răzvan Cornici, fost elev
Mironela Păscuţ, părinte, preşedinte Asociaţia APARTE
Mona Gabriela Scinteie, părinte, secretar Asociaţia APARTE
Livia Coloji, absolvent
Sorana Greucean, absolvent
Simona Greucean, absolvent
Diana Bilec, absolvent
Teodor Tudorică, absolvent
Oana Stoica, absolvent
Dan Orlescu, absolvent
Ioana Chelemen, absolvent
Bogdan Tudose, absolvent
Madalina Mihai, absolvent
Radu Tempian, absolvent
Oliviu Lugojan, absolvent
Roxana Catargiu, absolvent
Viviana Costin, absolvent
Mihai Păscuţ, absolvent
Vasile Eugen Georgescu, părinte
Elena Tudor, părinte
Anişoara Cîra, părinte

luni, 20 iunie 2011

Dan Perjovschi




Dragi fosti elevi

Dragi fosti elevi ai Liceului de ARTE PLASTICE din Timisoara,

Facem o documentatie referitoare la ce se intampla cu elevii nostri dupa absolvirea scolii!
Ca urmare, va multumim daca ne acordati cateva minute pentru a raspunde la cateva intrebari importante pentru noi toti:

In ce an ati absolvit si ce sectie?
Ce faceti acum?
Daca studiati undeva (unde si ce anume?)
Daca lucrati ceva (unde ? si ce anume? ocazional sau permanent).

Iar daca aveti un mesaj pentru noi (legat de anii de liceu, sau de importanta pe care a avut-o sau nu in cariera voastra si de ce nu, in viata voastra ulterioara absolvirii), va asteptam cu drag sa ne scrieti si sa ne trimiteti
fotografii sau imagini relevante.

Raspunsurile le putem primi pe adresa noastra de e-mail liceul_apt@yahoo.com
sau sub forma de comentariu a acestui anunt.

Mai avem rugamintea sa trimiteti intrebarile de mai sus la fiecare dintre colegii vostri, rugandu-i sa ne trimita raspunsul lor in acelasi mod.

Va multumim!